Quadre de fil amb la teva foto

399,99 299,99

Quadre de Fil creat amb la fotografia que ens proporcionis. Podem fer Quadres de Fil de persones, mascotes, paisatges …

  • Diàmetre: 63 cm.
  • Claus: 320.
  • Longitud del Fil: entre 3000 i 4000, segons la fotografia que ens enviïs.
  

Estem fent Quadres de Fil amb les fotografies que més ens agraden, però creiem que els millors que hem fet són aquells que ens han encarregat els nostres clients per si mateixos o per regalar. Així que oferim la possibilitat de crear un Quadre de Fil de la fotografia que ens proporcionis.

Materials

Cada Quadre de Fil és una peça única que es compon d’un marc, 320 claus i entre 3000 i 4000 metres de fil que passarà entre 3000 i 6500 vegades entre aquests claus.

Importem el fil més fi i resistent del mercat, entre 5 i 9 vegades més prim que un fil convencional, per aconseguir el màxim detall, delicadesa i suavitat en els degradats.

Procés de creació

En finalitzar el procés de compra, et demanarem que ens enviïs la fotografia que vols utilitzar. Llavors la processarem i t’enviarem una simulació aproximada del resultat final perquè ho aprovis. En alguns casos enviem versions alternatives de la simulació perquè escullis la que més t’agrada.

Un cop d’acord, començarem amb el procés de teixit, que generalment té una durada d’1 setmana. Si tens pressa per fer el teu regal, avisa’ns i intentarem donar-li prioritat.

399,99 299,99Afegeix a la cistella

Encara no hi ha ressenyes.

Afegeix una ressenya

Sigueu els primers a ressenyar “Quadre de fil amb la teva foto”

Categoria:
Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.