Lleó – Quadre de Fil

399,99 299,99

Lleó. Afegeix un toc salvatge a la decoració de les teves parets. L’autèntica estrella del show.

  • Diàmetre: 63 cm.
  • Claus: 320.
  • Longitud del Fil: entre 3000 i 4000, segons la fotografia que ens enviïs.

Podem fer Quadres de Fil de persones, mascotes, paisatges …

  

Ho diré de nou: AQUESTA és l’estrella del show. Quan muntem una parada en mercats de disseny o stands en fires, el lleó és el quadre que posem davant de tot. Boques obertes i sorpresa general són les reaccions que provoca. “Com ho heu fet?”, “D’on l’heu tret?” son les preguntes habituals quan els visitants tornen de nou en si. Perfecte per casa o oficina.

Materials

Cada Quadre de Fil és una peça única que es compon d’un marc, 320 claus i entre 3000 i 4000 metres de fil que passarà entre 3000 i 6500 vegades entre aquests claus.

Importem el fil més fi i resistent del mercat, entre 5 i 9 vegades més prim que un fil convencional, per aconseguir el màxim detall, delicadesa i suavitat en els degradats.

Procés de creació

En finalitzar el procés de compra, et demanarem que ens enviïs la fotografia que vols utilitzar. Llavors la processarem i t’enviarem una simulació aproximada del resultat final perquè ho aprovis. En alguns casos enviem versions alternatives de la simulació perquè escullis la que més t’agrada.

Un cop d’acord, començarem amb el procés de teixit, que generalment té una durada d’1 setmana. Si tens pressa per fer el teu regal, avisa’ns i intentarem donar-li prioritat.

399,99 299,99Afegeix a la cistella

Encara no hi ha ressenyes.

Afegeix una ressenya

Sigueu els primers a opinar “Lleó – Quadre de Fil”

Categoria:
Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.