Amy Winehouse – Quadre de Fil

299,99

Quadre de Fil de l’Amy Winehouse. Si se’m permet, les fotografies no fan justícia a aquest quadre. Impossible capturar els detalls i degradats més subtils que mai hem fet.

  • Diàmetre: 63 cm.
  • Claus: 320.
  • Longitud del Fil: entre 3000 i 4000, segons la fotografia que ens enviïs.

Podem fer Quadres de Fil de persones, mascotes, paisatges …

  

Aquest bonic Quadre de Fil de l’Ay Winehouse està ja disponible en el nostre taller per inspirar-te des de les parets del teu menjador o habitació.

Materials

Cada Quadre de Fil és una peça única que es compon d’un marc, 320 claus i entre 3000 i 4000 metres de fil que passarà entre 3000 i 6500 vegades entre aquests claus.

Importem el fil més fi i resistent del mercat, entre 5 i 9 vegades més prim que un fil convencional, per aconseguir el màxim detall, delicadesa i suavitat en els degradats.

Procés de creació

En finalitzar el procés de compra, et demanarem que ens enviïs la fotografia que vols utilitzar. Llavors la processarem i t’enviarem una simulació aproximada del resultat final perquè ho aprovis. En alguns casos enviem versions alternatives de la simulació perquè escullis la que més t’agrada.

Un cop d’acord, començarem amb el procés de teixit, que generalment té una durada d’1 setmana. Si tens pressa per fer el teu regal, avisa’ns i intentarem donar-li prioritat.

299,99Afegeix a la cistella

Encara no hi ha ressenyes.

Afegeix una ressenya

Sigueu els primers a ressenyar “Amy Winehouse – Quadre de Fil”

Categoria:
Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.